– Det var datteren min som tok bilde av meg og barnebarnet Linda, og så sendte jeg det inn i tillegg til et annet bilde i sommerkonkurransen. Jeg tar egentlig lite bilder, men når jeg tar bilder er det barnebarna og katter som blir avfotografert. Jeg har sjelden med meg kamera lenger, men telefon har jeg alltid i lomma og jeg tar den fram når jeg kommer på det, innrømmer Lobben, som ble kjempeglad da hun fikk nyheten om at hun var trukket ut som vinner.

Jøss, var den første reaksjonen. jeg ble kjempeglad.

Sissel Graff Lobben, iPad-vinner i RHAs sommerkonkurranse

 

– Jeg ble skikkelig glad da jeg fikk melding om at jeg var trukket ut. Jøss, var den første reaksjonen, forteller den blide vinneren fra Nærsnes.

Kamp om premien

Men Sissel får ikke beholde premien uten kamp. Datteren Emilie vil kanskje kreve sin lott siden det er hun som tok bilde som Sissel sendte inn.

– Men det er jeg som trenger en ny iPad. Den gamle er begynt å bli ganske så treg etter hvert. Jeg hadde faktisk tenkt på å kjøpe en ny, sier hun.

Lobben er røykenbøring på sin hals, og bodde i Slemmestad fram til hun flyttet til Nærsnes.

I tillegg til Lobben er to bidragsytere til trukket ut. Steinar Nicolaysen og Mille Johansen får tre Flax-lodd i posten hver seg.

Sommerens konkurranse retter seg mot å premiere deltakelse, og det er derofr ikke gjort en bedømming av fotografiets tekninske kvaliteter eller motivvalg.  Vinnerne er derfor tilfeldig valgt.

– Om de har flaks

– Hvem vet. Det kan jo bli en stor premie, om de har flaks, sier ansvarlig redaktør Svein Ove Isaksen, og ønsker vinnerne lykke til videre.

– Det er flott når så mange vil dele sine bilder med oss, og det håper jeg vinnerne og mange flere vil fortsette med, sier han.

Vil du dele dine bilder med oss merk dem med #rhano på Instagram eller via meny-feltet .

Du kan også sende en epost til redaksjonen@rha.no.