Da dørene åpnet lørdag strømmet folk på for å sikre seg de fineste og mest eksklusive gjenstandene blant loppene til Slemmestad skolekorps.

Bøker, porselen, lamper, klær og små møbler er samlet inn i dagene før, og skal videreselges i løpet av lørdag og søndag.

Selv om en del av de gjeveste tingene gikk fort unna, spaser noen «juveler» til søndagens besøkende.

Les også: –Folk har skjønt at vi holder høy kvalitet


Auksjoner bort dødsbo

Musikantene Thomas Drønen og Maria Louise Hansen viser frem en flott pelskåpe.

–Denne blir auksjonert bort i morgen klokken 13.00, sammen med de øvrige tingene du ser her, forteller musikantene.

I år har nemlig korpset fått inn et dødsbo med mange verdifulle og vakre gjenstander, som vil bli solgt i morgen på auksjon. Rolf «Mulen» Karlsen har fått oppgaven som auksjonarius.

Korps-dugnad

Korpsets årlige loppemarked er blitt arrangert i nærmere 25 år. I år er tilsammen 55 foreldre og musikanter fra Slemmestad skolekorps med og hjelper til med forberedelser, rydding og salg på Sekkefabrikken.

–Det er skikkelig gøy med loppermarked, særlig nå som ting går på skinner, sier Thomas Drønen. Han deltar for 7.gang, mens Maria Louise Hansen er med for første gang.

Lørdag ettermiddag var det forsatt mye å velge mellom på bordene, både for deg som er ute etter et moderne koppesett eller servise, og for deg som jakter på nostalgiske gjenstander fra svunnen tid.

Loppermarkedet holder åpent fra 11.00 til 15.00 søndag.