Lexie er fortsatt savnet: Eier oppfordrer folk til å sjekke garasjer og skjulesteder for å se etter hunden

Artikkelen er over 1 år gammel

Lexie er forsatt på frifot, men eier har mistanke om hvor hun kan være, og håper ingen skremmer henne fra det aktuelle området.

DEL

Lexies eier ønsker å takke alle som har bidratt og ønsker å bidra til letingen. Desverre er ikke hunden kommet til rette, men hun er observert natt til den 11.06, og letingen pågår fortsatt.

Eier forteller at Lexie, som til vanlig er sosial og glad i mennesker, kan ha blitt sky i løpet av de dagene hun ha vært ute, og at man derfor ikke skal forsøke å rope på henne eller gå etter henne, men heller varsle eier på telefonnummeret nederst i denne artikkelen.

Ber om at området ikke forstyrres

Letingen pågår ennå, og eier har mistanke om at Lexie oppholder seg i området rundt Verpen, der hun ble observert natt til 11.06.

– For å ikke skremme henne bort derfra, er det viktig at "ukjente" ikke går tur i dette området. Derfor er det en stor hjelp om dette blir oppfulgt, ber eier.

Sjekk under verandaer og garasjer

– Om folk lurer på hva de kan gjøre for å hjelpe til; oppfordrer vi alle til å sjekke garasjer, under verandaer og andre kriker og kroker hvor hun kan søke ly. Ellers setter vi stor pris på oppdateringer om mulige observasjoner, skriver Lexies eier.

Hunden hadde et rosa halsbånd og en to meter langt sort lenke da den forsvant.

Har du opplysninger i saken, kan du ta kontakt med eier på telefon 930 34 042.

Artikkeltags