Gå til sidens hovedinnhold

Hun har 5000 ansatte i Stendi - lei av å være hoggestabbe for venstresiden

- Høyre og Frp har svart, ikke Ap. Vi ønsker faktabaserte debatter, på et saklig og godt grunnlag.

(Nettavisen)

Få har hørt om Ingvild Kristiansen, men hun leder en bedrift med 5.000 ansatte og som er den største private aktøren innen private velferds- og helsetjenester i Norge.

Her er hun gjest i podkasten Stavrum & Eikeland:

Stendi, tidligere kjent som Aleris, ledes av Kristiansen og kommer garantert til å bli en viktig del av valgkampen i år. «Velferdsprofitørene» er populære hoggestabber for venstresiden.

Nå besøker hun podkasten Stavrum & Eikeland som du også kan høre i Spotify eller Apple podcasts.

- Uprofesjonelt og useriøst

- Den er kommet på et nivå som er uprofesjonelt og useriøst. Det er mye feil som blir sagt om oss. Det er mange Ap-kommuner som kjøper tjenester av oss, sier Kristiansen i podcasten Stavrum & Eikeland.

Lei de rødgrønnes kritikk

Kristiansen er lei de rødgrønnes kritikk av private helsetjenester. I podcasten langer hun ut mot den manglende faktabaserte debatten innen velferds- og omsorgstjenester i Norge, om hvorfor private tilbydere har livets rett og om hvor galt det kan gå hvis Jonas blir statsminister.

Hun forklarer også hvorfor private aktører klarer å tjene penger på noe det offentlige sliter med, samt mye mer innen den brennhete debatten rundt «velferdsprofitørene».

Dette og mye mer i Stavrum & Eikeland.