RHA har innviet leserne til drop-in bordtennismatch i kontorlokalene i høstferien, og fredag fikk redaksjonen besøk av flere spilleglade utfordrere.

Les også: Francis (17) ble tidenes første norgesmester

Klar seier

Først inne var kompisene Nicolai (13) fra Bødalen og Mathias (14) fra Slemmestad.

De to guttene har begge spilt bordtennis i litt over et år, noe som tydelig fram i kampen mot journalistene Henning Jønholdt og Thomas Rud.

Selv om det ble klar seier med 11–4 til både Nicolai og Mathias mot hver sin journalistmotstander, mente Nicolai at RHA bød på uventet konkurranse.

– Vi forventet at dere var mye dårligere og skulle bomme hvert slag, gliser 13-åringen fra Bødalen, som var storfornøyd med å få sekk og cap i premie for innsatsen.

Les også: Slik gikk det da Håvard (15) og Oleander (15) spilte mot RHA-journalistene

Sprek 60-åring

Et par timer senere ankom nok en spilleglad utfordrer RHA-kontoret i Slemmestad.

– Jeg leste i avisen at dere inviterte til bordtenniskamp i høstferien. Siden jeg skulle et ærend i området, måtte jeg jo benytte meg av muligheten til å få spille litt, sier Kristen Reagan (60)

Sprekingen fra Hyggen stilte godt forberedt, og hadde til og medbrakt bordtennisracket. Det resulterte i seier i 2 av 3 runder mot RHA.

Som barn spilte han nesten daglig på den lokale ungdomsklubben, og nå har lysten til å spille kommet tilbake.

– Jeg har vel bare spilt 4–5 ganger i året, men jeg ønsker spille mer, sier Kristen, som håper han får muligheter til å spille bordtennis i årene framover.