Torsdag kveld klokken 18.00 inviterer han nemlig igjen til sin tradisjonsrike «Mulens Kafe» i Sekkefabrikken kulturhus. Denne gangen er det utbyggingen av Rortunet som er tema.

– Vi får besøk av Anders Sletten fra utbyggerne Schage Eiendom. Han skal fortelle hvor langt prosjektet er kommet, forteller Mulen.

Les også:Fra villa på Bjerkås til leilighet i Slemmestad: – Det beste er å gå inn lykkelig og så gå ut like lykkelig noen år senere

Status

Ander Sletten kommer til å fortelle om hvor langt byggeprosjektet er kommet, når det skal stå ferdig og hva som skal skje rundt senteret når det står ferdig.

Det blir informasjon om nye atkomstveier, rundkjøringer og trafikkbildet i området. I tillegg kan det bli informasjon om hvilke butikker som skal inn i det nye senteret.

En status på hvor mange leiligheter som er solgt, vil man sikker også få. I tillegg er det helt sikkert anledning til å stille spørsmål til Anders Sletten.

Les også: Sats satser på Rortunet og venter tålmodig til 2021

Stafett for livet

Mulen er også engasjert i årets utgave av Stafett for Livet i regi av kreftforeningen. I år skal arrangementet skje på Arnestad i Vollen i juni, og Mulen etablerer et stafettlag i samarbeid med RHA.

– Jeg kommer til å verve medlemmer til laget vårt på møtet og informere litt om opplegget, lover han.

Les også:Line (39) har startet frisørsalong i boden: – Enkelte av kundene har jeg hatt i 20 år