Ingen motsetninger i formannskapets tilbakemelding

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MENINGER:Jeg registrerer at mine kolleger i formannskapet føler seg unøyaktig fremstilt etter formannskapets debatt, om felles kommunestyremøter i Nye Asker. Jeg vil allikevel påpeke at dersom man leser min gjengivelse ovenfor RHA nøye, opp mot innlegget til mine kolleger, vil man reelt sett finne nøyaktig det samme innhold.

Varaordfører Roar Skryseth (H) tok opp nøyaktig de samme bekymringene som meg, og det var ingen uenighet i kollegiet om at innholdet i disse møtene må strammes opp betraktelig fremover.

Disse tilbakemeldingene er også gitt mellom partiene godt utenfor formannskapets korridorer. Hvorvodt min personlig påpekning om at dette kombinert med et tynt innhold, og intet rom for politisk påvirkning vil være uholdbar bruk av skattebetalernes penger ble for tøft budskap under ett, er godt mulig. Personlig står jeg fullt og helt inne for dette, og leser man mine sitater vil man heller ikke finne at jeg har påstått at noen andre i formannskapet trakk denne parallellen.

Jeg registrerer at det fra posisjonen har blitt beleilig og til stadighet kritisere vår lokalavis for sin journalistikk. Jeg syns det er høyst ukledelig, og bør opphøre raskest mulig.

Som politikere må vi tåle å bli gått etter i sømmene, og få kritiske spørsmål rundt hvordan vi forvalter demokratiet. At posisjonen ikke liker dette er høyst forståelig, men det blir uredelig å kritisere pressen når det politiske håndverket er slett.

Faktum er at trenden i en rekke av disse fellesmøtene har blitt at politikerne settes til side, og mister mulighet for påvirkning. Det er alvorlig, og en oppriktig tilbakemelding fra Røyken Frp. Det får bli opp til Fellesnemda og forvalte denne tilbakemeldingen slik de ønsker, men den er nå en gang gitt til mine (Røykens), representanter i nemda: Håvard Vestgren (H), Lasse Thue (V) og Børre Pettersen (Ap).

Programmene for disse fellesmøtene besluttes politisk i fellesnemda. Her skal godt politisk håndverk utøves. Dette må strammes opp, også bør vi anerkjenne pressen for å drive god kritisk journalistikk. Det blir vi alle bedre av.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags