(Budstikka)

Meldingen om ulykken nederst i Blakstadmarka på Vettre nådde nødetatene i 14.30-tiden tirsdag. 

Da politi og ambulansepersonell kom til stedet, fant de motorsykkelføreren i grøfta. Motorsykkelen hans lå på en gressplen noen meter unna. 

Et vitne til hendelsen forteller at MC-føreren kjørte nedover Blakstadmarka fra Gullhella i retning mot Slemmestadveien da ulykken skjedde.

– Han var i ferd med å gjøre en forbikjøring i en høyresving da det kom en bil imot. MC-føreren kjørte da ut av veien og havnet et stykke ut på gresset, forteller vitnet til Budstikka.

Kastet av 

Tydelige bremsespor i asfalten og merker etter motorsykkelen på gangveien parallelt med bilveien vitner om dramaet. På sin videre ferd har motorsykkel og fører satt tydelige spor etter seg i gresset i grøfta.

Etter hvert ble føreren kastet av motorsykkelen, før denne sneiet veggen på en boligblokk og veltet ute på en gressplen. 

– Førerkortet til MC-fører er midlertidig beslaglagt. Dette grunnet opplysninger fra vitner på stedet angående kjøreadferd, opplyser operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter i politiet.

MC-føreren er mann i 30-årene. Han kjørt en utenlandskregistrert motorsykkel. 

Politiet har avhørt flere vitner til hendelsen.

Operasjonsleder Nysæter opplyser at MC-føreren ikke skal være alvorlig skadet, men at han ble kjørt i ambulanse til sykehus for videre oppfølging.