Gå til sidens hovedinnhold

Maratonsending på rha.no: – Fire timer med lokale artister i «RHA Live»

Artikkelen er over 1 år gammel

Du må sette av lørdag 25. april mellom klokken 16 og 20. Da blir det maratonkonsert live på rha.no. Og vil du opptre, ta kontakt med RHA.

- Dette er et tiltak for å gi våre lesere et eksklusivt kulturtilbud samtidig som vi aktiverer deler av det lokale musikklivet, sier redaktør Svein Ove Isaksen i RHA. Nå inviterer lokalavisa det lokale musikklivet til å bli med på maratonkonsert lørdag 25. april. Den kan også ses i opptak senere.

– Vi har fått låne Teglen. Her er det fin scene og godt utstyr. Vi har allerede vært i kontakt med artister, men invitere nå alle interesserte artister fra hele Asker til å bli med, sier Isaksen.

Et og annet trekkplaster kan det bli også.

– Vi jobber med å få inn en «tungvekter» eller to som kan dra det hele i gang. Men det er selvsagt all den gode kvaliteten i det lokale musikklivet vi er ute etter å vise fram, sier redaktøren.

Les også: Barnehagestyrer Line: – Umulig å få toåringer til å holde avstand

Kash King kommer

Eirik Torgersen skal være konferansier, og med seg har han ingen ringere en Kash King, kjent fra blant annet NRK Super og en rekke TV-programmer.

Kash King gleder seg til å være med på dette. Han er for tiden aktuell med egen dokumentar på TV – «Hotell Cash King».

– Eirik og Kash King kommer helt sikkert til å sy dette sammen på en morsom og fin måte. Nå satser vi på at artistene strømmer på for å være med. Vi regner med å ha plass til åtte-ti artister og band som får framføre to-tre låter hver, framholder redaktøren. Eirik Torgersen og Andre Hjorteseth står for det meste av planleggingen.

– Nå søker vi artister, og de som vil være med må sende inn en liten videosnutt av selg selv, så skal vi plukke ut de som passer inn i vårt opplegg, sier Eirik Torgersen.

Video og noen ord kan sendes inn til e-postadressen rhalive@amedia.no.

– Dette er jo i og for seg også et koronatiltak, og derfor blir det konsert selvsagt uten publikum, sier Torgersen som planlegger en sending fra en intim scene i Teglen. Det blir en produksjon med flere kameraer.

Du må være abonnent for å kunne se konserten. Er du ikke abonnent, kan du få et knalltilbud her: Fem uker for fem kroner.

Les også: Hurumsprinten kansellert to år på rad: – Det blir neppe motorsportkjøring i år

Kommentarer til denne saken