(Drammens Tidende)

BUSKERUD: Det var i 01.30-tiden natt til lørdag en mann i 20-årene prøvde å stjele varer fra et serveringssted på Bragernes i Drammen. Dette endte med at politiet bortviste vedkommende fra sentrum.

Klokka 02.14 ble en mann i 20-årene bortvist og satt i arresten etter at han sparket en politibetjent og slo en ordensvakt. Dette i forbindelse med at han ble bortvist fra et utested – noe mannen var uenig i. Dermed satt han seg opp mot patruljen, melder politiet i Sør-Øst.

Feil og uriktig personalia

To menn ga enten feil eller uriktige personlige opplysninger til politiet i natt. Cirka klokka 00.19 ble den ene mannen kjørt til arresten etter å ha nektet å oppgi dette, i tillegg til at han spyttet på ordensvaktene på Bragernes og politibetjentene.

– Klokka 23:47 ble en mann i begynnelsen av 20-årene bortvist fra Drammen sentrum etter at han oppga uriktig personalia og var vanskelig, melder politiet.

Dette skjedde i Engene. Ellers ble tre menn i tenårene bortvist fra sentrum fordi de var overstadig beruset og utgjorde et ordensproblem. To av disse ble kjørt i arresten. Det samme skjedd med en mann i 20-årene i 02.34-tiden.

Kjørte 27 kilometer for fort

I Slemmestad i Røyken fikk en mann førerkortet beslaglagt etter at han ble målt til å kjøre i 77 kilometer i timen i en 50-sone. Mannen, som er i 20-årene, er anmeldt for dette. Det var klokka 01.15 politiet tok fartssynderen.