Kommende helg fortsetter «Lekende dager» i regi av Asker Idrettsråd. I løpet av februar måned skal alle idrettsgrener i den nye kommunen vises fram.

Søndag skal Asker Idrettsråd presentere en rekke idrettsgrener i Tofte flerbrukshall. André Hjorteseth er koordinator for arrangementene.

Er du ikke abonnent - men har lyst til å se overføringen? Her er et knalltilbud til deg:

Tilgang til alt innhold i fem uker for fem kroner.

- Søndag blir det Lekende Søndag i Tofte Flerbrukshall. Konseptet handler om å vise frem mangfoldet av idrettslige tilbud i nærområde. Visste du at det finnes over 70 forskjellige idretter i Asker?, sier han, og fortsetter:

- Arrangementet i Tofte flerbrukshall er gratis og hallen er åpen. Kom å lek, test og prøv ut idretter du kanskje ikke visste var i området.

Overføres direkte

Det er kulturåret 2020 i Asker, og i februar er det idretten som skal fremmes. Derfor arrangeres det Lekende dager flere steder i løpet av måneden.

– Vi fortsetter med «Lekende dager» lørdag 22. februar på Holmen. Søndag 23. samles vi i Sætre med alle idretter som sogner til dette området, sier Hjorteseth som i disse dager også legger siste hånd på verket for det aller siste arrangementet som går av stabelen lørdag 29. februar i hos GUI på Arnestad.

– Her vil vi forsøke å fokusere mer på at idretten er åpen for alle – både når det gjelder alder, interesser og funksjonshemninger. Vi er ikke helt ferdige med planleggingen av dette, men tror vi skal få til et flott arrangement med mange interessante deltakere og forhåpentlig mye mennesker på besøk. Kanskje vi kan få noen til å ta opp igjen idrettsaktiviteten sin fra yngre dager, smiler Hjorteseth, som ønsker alle velkommen til Tofte på søndag.