To viktige priser

PRIS: F.v.: Ordfører Eva Norén Eriksen, Marius S. Eriksrud, Robin Helgesen og næringssjef Asbjørn Flo.

PRIS: F.v.: Ordfører Eva Norén Eriksen, Marius S. Eriksrud, Robin Helgesen og næringssjef Asbjørn Flo.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LEDER:Under næringslivets dag i Sekkefabrikken kulturhus tirsdag, ble årets gründerpris i Røyken delt ut. I tillegg ble årets lærling i Røyken kåret.

Årets gründerpris gikk til et framtidsrettet firma fra Slemmestad som har jobbet seg opp til å bli en betydelig aktør innen sitt felt i Røyken. KONSEPT-IT ble etablert av Robin Helgesen og Marius S. Eriksrud, og gjennom flere år har de jobbet systematisk og grundig med å etablere virksomheten. Bedriften er totalleverandør av IT og har mange lokale kunder, deriblant VEAS. De bistår med drift av servere og websider, service og salg av utstyr. Tirsdag kveld ble de tildelt gründerprisen foran en fullsatt sal i Sekkefabrikken, og ordfører Eva. Norén Eriksen kastet glans ved å overrekke prisen.

Denne kvelden ble også lærlingprisen delt ut. Denne består av et diplom og 20 000 kroner og prisen gis til lærlinger innen alle yrkesfag. For å motta prisen må man blant annet være i jobb innen fagfeltet og ha tatt fagbrev. Vinneren må også være bosatt i Røyken, og det er gjennomføringen av læretiden som er grunnlaget for vurderingen av kandidaturet. Utviklingen av faglige ferdigheter og personlig framferd vektlegges for tildeling av prisen.

Årets pris gikk til Trond-Gunnar Ruud fra Slemmestad. Trond-Gunnar har vist unike evner og stor interesse for automasjonsfaget, og har bestått fagprøven til meget godt. Juryen ga også en stor honnør til firma GK Byggautomasjon AS, som har fulgt opp Trond-Gunnar i læretiden og gitt ham fast ansettelse.

Både gründerprisen og prisen til årets lærling er hedersbevisninger som henger høyt i Røyken. Kanskje var dette siste utdelingen i Røyken kommune. Hva som skjer neste år og når det blir en storkommune, vet vi ikke enda, men at næringsrådet vet å hedre sine medlemmer på denne måten også i framtida, er vi helt sikre på.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags