Gå til sidens hovedinnhold

Suksess. Punktum.

Artikkelen er over 4 år gammel

Leder Dette er en leder. Lederen gir uttrykk for avisens holdning.

Denne helgen ble Hurum Trebåtfestival arrangert for tredje gang. Til tross for litt vrange værguder, ble årets festival nesten rekordartet når det gjelder publikumstilstrømning. I år var det også flere trebåter påmeldt enn tidligere og antall utstillere har også økt. Det er rett og slett ingen tvil lenger, Hurum Trebåtfestival er kommet for å bli, og har vist seg som et arrangement som publikum vil ha og som vekker interesse langt utover de nåværende kommunegrensene.

  • Les flere lederartikler her

Trebåtfestivalen er ett av mange elementer som Hurum vil ta med seg inn i den kommende kommunesammenslåingen. Hurum Trebåtfestival skal fortsatt hete Hurum Trebåtfestival, selv om det fra 2020 blir en helt ny kommune – en kommune ved navn Asker og som har rundt 90 000 innbyggere.

LES OGSÅ: Daniel fra Sætre fant kjærligheten på Christian Radich

Ingen kommer til å ta fra Hurum dette arrangementet. Når storkommunen er på plass, vil arrangementet få enda større krefter til å vokse og til å bli enda bedre enn i dag. Så langt har festivalen virkelig satt Hurum og Sætre på kartet; det vil den fortsette å gjøre, men også den nye kommunen vil kunne dra nytte av den positive markedsføringen en slik trebåtfestival fører med seg.

LES OGSÅ: Tett opp mot festivalrekord på tross av været

Det er mange ildsjeler og frivillige som fortjener en stor takk, både etter denne helgens festival og etter de tre årene trebåtfesten har eksistert. Ingen nevnt, ingen glemt. Den jobben som er nedlagt; det grunnarbeidet som er gjort til nå; gjør at mulighetene for framtida er store. Hurum Trebåtfestival kjemper med mangeårige Risør trebåtfestival om å være størst i landet. Vi tror Hurum Trebåtfestival har potensial til å bli Nordens største i slitt slag.

Det er ingen tvil om at det er mange som kan gratulere hverandre når festivalen i disse dager oppsummeres og evalueres. Mye kan selvsagt alltid bli bedre – og det vil det bli også – men årets utgave av Hurum Trebåtfestival ble en stor suksess.

Punktum.

Kommentarer til denne saken