Førjulsteater med Guri Schanke

SKUESPILLERNE: Her er nonen av skuespillerne som deltar i forstillingen «Jula varer helt til påske» i Sekkefabrikken.

SKUESPILLERNE: Her er nonen av skuespillerne som deltar i forstillingen «Jula varer helt til påske» i Sekkefabrikken. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Julie og vennene hennes får påskepynt i julekalenderne sine. Over hele verden er julepynten byttet ut med påskedekorasjoner. Hvem står bak? Hvorfor dukker det opp et reinsdyr med rød nese i bakgården.

DEL

Det er mange spørsmål det skal fines svar på i den humoristiske forestillingen «Jula varer helt til påske» som spilles i Sekkefabrikken til helga, og i Asker neste helg.

Stykket har blitt til som et samarbeid mellom Sekkefabrikken Kulturhus, Kulturskolen i Røyken, Lier Kulturscene og Asker kulturhus.

Scenografi er laget av Lillian Støa og Rita Rohdin fra Sekkefabrikken. Frøydis Rui-Rahman har co-regi og Kulturskolen i Røyken har bidratt med skuespillere.

Disse er med

Musikalen er skrevet av forfatterne bak ”Nytt på nytt” og ”Verdens beste SFO” med bidrag fra Åsleik Engmark og musikk av Jon Rørmark. Regissør og dramaturg er Johan Osuldsen med suksesser som ”Mamma Mia” og ”We Will Rock You.»

Medvirkende:
Trine Bariås-Kvitstein – Julie
Guri Schanke – Sonia (Julies mamma)
Emilie Tverbak – Påskeharen
Mads Henning Jørgensen – Julenissen
Herbie Skarbie – Rudolf
Alva - Leah Rohdin Tvedt (Kulturskolen) 
Oscar - Halvor Tverdal (Røyken Teatergruppe)
Vilde - Silje Bruusgaard (Kulturskolen)

Barn, alver og halloweenmonstere spilles av skuespillerne fra Røyken Kulturskole i alderen 10-13 år. Roar Lindberg er repetitør, Magnhild Sørvik koreograf og Frøydis Rui-Rahman Co-regissør. Frø Production har scenografien.

Les om flere arrangementer i vår kalender

KJENT: Ingen julehistorie uten nisse.

KJENT: Ingen julehistorie uten nisse. Foto:

Artikkeltags