Vintermoro i 100-meterskogen

GULLMEDALJER PÅ LØPENDE BÅND: Barnehageassistent Birgit Ribbrock delte ut høythengende gullmedaljer til samtlige barn som var innom bøtteballkasteposten.

GULLMEDALJER PÅ LØPENDE BÅND: Barnehageassistent Birgit Ribbrock delte ut høythengende gullmedaljer til samtlige barn som var innom bøtteballkasteposten. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Det handler ikke om å vinne, men å vise at man er tøff nok til å stå helt ned den store bakken fra barnehagen til stadion, uten staver.

DEL

100 meterskogen barnehage i Røyken arrangerte for andre gang sin dag med VinterMoro før helgen. Den særdeles lite konkurransepregede skidagen er først og fremst en kjærkommen anledning for barna å bruke naturen utenfor stuedøren til barnehagen.

RHA på Facebook.

Som om det egentlig skulle være noe behov for det. Ifølge de ansatte er nemlig ungene mer enn ivrige nok til å benytte seg av finsmurt plank fra før av, så en dag med skilek, vennligstilt konkurranser og ikke minst wienerpølser i lompe ble sånn sett bare en ekstra koselig vanlig dag for ungene.

"High five"

De drøyt 60 barna i alderen 1 til 6 år storkoste seg ute i snøen, i hva som ikke annet kan kalles perfekte VM-forhold, og slik det gjelder i arrangementer av dette kaliberet, så er ikke det viktigste å vinne, men å delta.

- High five, gliser barnehageassistent Birgit Ribbrock til Aurora.

Hendene møtes mot solstrålene. Nok et smil. Nok en gullmedalje.

Artikkeltags