Sa han tapte to millioner på å delta i Paradise Hotel – i går måtte Andreas sjekke ut som førstemann

Russelåt-kongen Andreas «TIX» Haukeland er med på Paradise Hotel 2019.

Russelåt-kongen Andreas «TIX» Haukeland er med på Paradise Hotel 2019. Foto:

Artisten Andreas «TIX» Haukeland har sagt at han taper to millioner av inntekten på å være med på «Paradise Hotel». I går røyk han ut som førstemann.

DEL

(Drammens Tidende) – Er jeg den første som ryker? Dritfett!

Det var altså ingen sorgtung reaksjon som preget Andreas «TIX» Haukelands hotellsorti i går kveld. I TV-sendingen kunne vi se en deltaker som følte han kunne sjekke ut med hodet hevet.

– Hvis jeg skal ryke på noe, så skal jeg ryke på lojalitet. Hvis jeg kan vise overfor meg selv at man kan komme gjennom første uken med menneskelighet, varer tilliten lengre de neste ukene. Men så røyk jeg på en dust twist hvor jeg egentlig hadde rett, uttalte artisten da exiten var et faktum.

Paradise Hotel har i år som i fjor og årene før det igjen samlet pene unge mennesker på et hotell. Det er duket for spill, intriger og kanskje litt sengekos, men viktigst av alt er kanskje det at man er seg selv 110 prosent.

Taper to millioner

Andreas Haukeland bor på Nærnes i Røyken og har slått seg opp som musiker under artistnavnet «TIX». Han har gjort god forretning på blant annet russelåter, og fått medieoppmerksomhet med sangtekster som «I kveld er det lov å være hore».

Hotelloppholdet ble kostbart, ifølge ham selv.

– Jeg taper to millioner på å være her nede, uttalte Haukeland til Nettavisen.

Årsaken til det er ifølge at TIX vanligvis pleier å legge grunnlaget for inntektene det første halvåret i januar og februar.

– Det er nå jeg jobber hardt, egentlig. Men så har jeg tatt meg fri og avbrutt en hel del ting, uttalte Haukeland.

Nær og kjær

Før han sjekket ut av hotellet, fortalte han at han hadde knyttet bånd.

– Det beste med Paradise er å kjenne hvor nær man kommer noen på bare noen dager.

Og, som de som har fulgt med på programmet tidligere vet, er det ikke sikkert at dette er slutten for «TIX». På Paradise Hotel kan nemlig alt skje, inkludert comeback fra tidligere deltakere.

Artikkeltags