Synne byr på musikalske historier om et helt halvt liv på Sætre gård

PÅ HJEMMEBESØK: Synne Meland er på Hurum-besøk og mandag holder hun konsert på Sætre gård med sin konsertforestillingen «Chapters – musikalske kapitler om et helt halvt liv».

PÅ HJEMMEBESØK: Synne Meland er på Hurum-besøk og mandag holder hun konsert på Sætre gård med sin konsertforestillingen «Chapters – musikalske kapitler om et helt halvt liv». Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Synne Meland er tilbake i Hurum med sin Konsertforestilling Chapters – musikalske kapitler om et helt halvt liv. Denne gang er det publikumet som søker seg til Sætre gård hun vil nå.

DEL

Tidligere i høst var det BD-huset i Holmsbu som var arenaen, men denne gangen kommer Synne helt hjem til Sætre og Sætre Gård med sine musikalske kapitler.

– Med Sætre Gård som vakker innramming, blir dette en unik opplevelse du ikke vil gå glipp av, skriver Morten Eliassen i en pressemelding.

Opprinnelig var konserten satt til tirsdag, men er nå framskyndet til mandag kveld, 3. desember.

Les også: Radiodoktor Kari Slaatsveen og heksedoktor Ingrid Bjørnov med førjulsmoro på «sanatoriet»

Oppvekst

Synne er oppvokst på Sætre, og som barn og ungdom var Sætre Pikekor og Sætre Danseteater det avgjørende springbrettet som førte henne videre ut i verden på musikkens vinger.

Med sin klassiske bakgrunn fra studier i Cambridge, England og Norges musikkhøgskole på 1990-tallet, har Synne de senere år brutt seg inn i andre musikalske tradisjoner som bluegrass, country, rock og singer-songwriter.

Les også: – Händels Messias, musikk som forfører, men først er det lysmesse og vernisasj denne helga 

Musikalske kapitler

I konsertforestillingen «Chapters – musikalske kapitler om et helt halvt liv» serverer Synne personlig, humoristisk og friskt fra sine musikalske kapitler: om frihet og ufrihet, om å søke bekreftelse, om å fylle for store (eller kanskje for trange) sko, og om å finne en vei som kan vandres på bare føtter.

Sangene hos et barn, en ungdom, en voksen, illustrerer livets kapitler; noen av dem morsomme, andre melankolske. Kapitlene serveres med viser, musikaler, klassiske verk, country, rock, og noen helt nye låter.   

Det er duket for tilbakeblikk, ettertanke, humor og en enorm musikalsk variasjon når Synne nå kommer hjem til Sætre med sin konsertforestilling.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken