Bokprat med Selma Aarø

Hos vennene: Selma Lønning Aarøs møtte opp til bokprat med arrangementsansvarlig Asle Magnus Lien i Sætre gårds venneforening.

Hos vennene: Selma Lønning Aarøs møtte opp til bokprat med arrangementsansvarlig Asle Magnus Lien i Sætre gårds venneforening. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Det ble et varmt og underholdende bokbad med Selma Lønning Aarø, om ikke folksomt på Sætre gård.

DEL

– Selv om Sætre-folket ikke akkurat gikk mann av huse for å få med seg Selma Lønning Aarøs forfatterskap på en litt hustrig novemberkveld, ble det allikevel en varm og underholdende opplevelse for de frammøtte, sier Asle Magnus Lien i Sætre gårds venner som står bak forfattertreffet.

Aarø, med fødested på Stord, men nå bosatt i Oslo, har et drøyt tjueårig langt forfatterskap bak seg, med blant annet Cappelens debutantpris (1995) på CV-en. I år ga hun ut den kritikerroste boken «Hennes løgnaktige ytre».

Begeistret bokprater

Hun tok tilhørerne igjennom sitt forfatterskap i samtale med bokbader Lien.

– Aarø er et fyrverkeri av en forteller, og definitivt en bokbaders uovertrufne drøm. Vi fikk beretninger fra den såkalte virkelighetslitteraturen, gjennom hennes resymé fra boken «En rekke avbrutte forsøk» til at publikum ble tatt med på en «vibrerende» vandring inn i en kvinnes uforløste orgasme, erotisk fortalt i boken «Jeg kommer snart», og fram til hennes nyeste roman, sier Lien begeistret.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken