Nå kommer boka som skal ta deg med på en reise gjennom Asker

OM NYE ASKER: Boka tar for seg steder og folk i de tre kommunene som fra nyttår blir en stor kommune. Boka er utgitt på Dinamo forlag.

OM NYE ASKER: Boka tar for seg steder og folk i de tre kommunene som fra nyttår blir en stor kommune. Boka er utgitt på Dinamo forlag.

Tirsdag 10. desember lanseres boka "Det er derfor vi bor her – En reise i nye Asker" med en stor markering i Sekkefabrikken. Hovedforfatterne i boka er fra Røyken og Hurum.

DEL

Tirsdag 10 desember klokka 18 på Sekkefabrikken Kulturhus blir det lansering av den nye boka "Asker - det er derfor vi bor her". Lanseringen er et samarbeid mellom Slemmestad biblioteket og Sekkefabrikken.

Boka tar for seg steder i Asker, bilder og intervjuer med folk fra ulike steder i den nye storkommunen.

Forfatterne

Hovedforfattere er tidligere Røyken-ordfører Terje Martinsen og tidligere RHA-redaktør Frank Tangen. De kommer for å forteller om boka, og vise bilder.
Journalist Linn Krogh Hansen i Røyken og Hurums Avis har også bidratt med flere intervjuer i boka, blant annet med Rolf "Karlsen, Merete Hyggen og Liv Holmesland.

Røyken kammerkor står for det kulturell innslaget.

Om boka

Terje Martinsen og Frank Tangen står som hovedforfattere av Det er derfor vi bor her – En reise i nye Asker.

Det handler om tre kommuner med hver sine særtrekk som blir til én ny, stor og moderne landkommune.

Nye Asker er summen av landemerker, karakteristika, historie, tilbud og aktiviteter som manifesterte seg i tidligere Hurum, Røyken og Asker. I denne boken møter du enkeltpersoner og miljøer, virksomheter og næring, milepæler og hverdag, natur og kultur, historie og historier.

Det er derfor vi bor her er laget for alle tidligere og nye askerbøringer. Geografien har vært med på å bestemme rekkefølgen av saker og scener i boken.

I tekst og bilder gjør vi en reise langs kysten og til lands som forhåpentligvis vil inspirere og berike. Boken er laget for at dere skal kjenne på tilhørighet, nysgjerrighet og stolthet. Hva dere har og hva dere er. Og hva som stadig kan oppdages, skriver utgiver Dinamo Forlag om boka.

Artikkeltags