Profetisk møtehelg med pinsepredigkanten Oddvar Tegnander

PINSEPREDIKANT: Oddvar Tegnander er kjent for sin profetiske forkynnelse. Denne helgen er han i Slemmestad i anledning fellesarrangementet profetisk møtehelg.

PINSEPREDIKANT: Oddvar Tegnander er kjent for sin profetiske forkynnelse. Denne helgen er han i Slemmestad i anledning fellesarrangementet profetisk møtehelg.

Artikkelen er over 2 år gammel

Åtte menigheter har gått sammen om å arrangere profetisk møtehelg.

DEL

Det er menighetene: Pinsemenigheten Asker, Ebeneser Heggedal, Betesda Slemmestad, Betel Nærsnes, Salem Åros, Betel Tofte og Den Frie Evangeliske Forsamling på Sætre og Klokkarstua som har gått sammen om dette arrangementet.

Kjent for mange

Pinsepredikanten Oddvar Tegnander skal tale på alle møtene.

Tegnander er en anerkjent forkynner og forfatter, både i pinsebevegelsen og andre frimenigheter.

Oddvar Tegnander er kjent for sin profetiske forkynnelse. Helt siden han var ung gutt har han vært grepet av å Jesu gjenkomst, og se mennesker forvandlet og satt fri av Guds kraft. Dette vil være temaene for helgens møter og på seminaret lørdag vil han gi en solid bibelundervisning om den profetiske klokken.

Tegnander fylte 86 år i november, men er fremdeles aktiv og var nylig på en evangeliseringstur til India. Nå står Røyken, Asker og Hurum for tur.

Åpent for alle

Møtene er gratis og åpne for alle, og møtehelgen foregår i Betesda Slemmestad.

– Vi skal jo alle tilhøre samme kommune i 2020, og dette er et ledd i å etablere et fellesskap, sier en av menighetslederne.

– Gjennom planleggingsarbeidet har vi blitt bedre kjent og opplever virkelig at dette er noe å bygge på videre. Nå er det ikke første gang at menigheter i de tre kommunene møtes, men nå er tiden inne til å forsterke samarbeidet, sier lederen.

Artikkeltags