Det var heller ikke julesangene som sto i fokus denne kvelden.

Clive Nolan har signert tre rockemusikaler; She, Alchemy og King`s Ransom, og vi fikk høydepunkter fra dem alle i tillegg til noen litt mer julerelaterte låter.

Les også: Spikkestadgrana ble tent - tross strømbrudd

Lokale krefter

Utøvere på konserten var foruten Nolan selv solistene Harriet Müller-Tyl, Christine Ekeberg, Elisabeth S. Ellingsen, Hans Andreas Brandal og Victoria Byremo, The Caamora Norway Choir og Caamora Norway Band. De siste bestående av Arnfinn Isaksen (bass), Stig Andre Clason (gitar) og Morten L. Clason (fløyte).

Konserten ble holdt i samarbeid med Hurum kommune, og langt de fleste på scenen var lokale utøvere.

I tillegg til musikallåtene fikk vi høre «Halleluja» og to julesanger signert Nolan. Den ene skrevet for anledningen og så fersk at den ble urframført på konserten i Sætre.

 

Vi fikk også høre Sætre-jenta Victoria Byremos debut som solist. Vi både håper og tror at det ikke er siste gang vi hører henne i denne rollen, for den klarte hun med glans.

Les også: Kaja kan bli stjerne i «Reisen til Julestjernen»

Avsluttet med Prøysen

Ensemblet avsluttet unisont med Nolans valg av norsk julesang; «Musevisa».

Fanny Ekeberg Christensen fra Tofte var fornøyd i pausen.

 

– Dette er veldig bra så langt, og jeg tror det om mulig blir enda bedre i siste halvdel. Jeg så Alchemy i mai, og den var også veldig bra. Det kunne vært litt flere folk her, så det var synd det ikke var bedre annonsert på forhånd, sa hun.