En smak av epler

LIERDALEN: Egge Gård produserer omlag 100 tonn epler hvert år. I Sekkefabrikken kan du smake eple forvandlet til edle dråper.

LIERDALEN: Egge Gård produserer omlag 100 tonn epler hvert år. I Sekkefabrikken kan du smake eple forvandlet til edle dråper.

Sekkefabrikken frister med en smak på edle dråper basert på eple og produsert i nabobygda Lier.

DEL
<div id='netboard-1'> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('netboard-1'); }); </script> </div>

Les Røyken og Hurum Avis i 5 uker for KUN 5 kr!

Egge Gård ligger midt i landbruksbygda Lier. I dag produserer de ca. 250 tonn jordbær og én og en halv million jordbærplanter i året. I tillegg har de om lag 30 000 epletrær som normalt gir 100 tonn epler hver høst.

Leskende og musikk

Gården drives av Marius Egge. Han er 11. generasjon, og er lidenskapelig opptatt av både mat og drikke. Basert på epler fra lokalområdet har Marius utviklet en mangfoldig produksjon av både alkoholfri og alkoholholdig drikker. – Denne kvelden vil de servere et lite utvalg av sine produkter, fra sider til whisky. Vi får også en konsert med gullstrupen Philip Valderhaug. Han gjør sine lyttere stumme av beundring med sin unike stemme, sier Peter Albers i Sekkefabrikken.

Artikkeltags