Satser på ny yogafestival

FOR KROPP OG SJEL: Pulsen på Tofte satser på en ny yogafestival til sommeren, når sola står som høyest på himmelen rundt St. Hans.Foto: Pulsen

FOR KROPP OG SJEL: Pulsen på Tofte satser på en ny yogafestival til sommeren, når sola står som høyest på himmelen rundt St. Hans.Foto: Pulsen

Artikkelen er over 3 år gammel

Pulsen satser på ny yogafestival når sola står på sitt høyeste i år. Det blir tilbud til både barn og voksne.

DEL


– Vi ønsker å samle yoga og estetikk i en festival i vakre omgivelser på Hurumlandet. På Midsummer Yoga Festival lar vi palmesus og sjøsprøyt møte rustikk industri historie i en avslappet og inkluderende atmosfære, sier daglig leder og fysioterapeut Tone M. Andreassen i Pulsen AS.


Tre steder


I år som i fjor holdes det yogaundervisning på tre ulike steder. Inne på det store «Lageret» på tidligere Södra Cell, på brygga til Villa Malla og i Pulsens lokaler.

Andreasen mener yogafestivalen er en god og harmonisk måte å starte sommeren på både for kropp og sjel.

– Festivalen er ansett som et såpass viktig tilskudd til kulturtilbudet i regionen at omstillingstyret i Hurum kommune, Hurum2020, har støttet festivalen med økonomiske midler. Mange har deltatt tidligere, og vi håper det blir mange fler i årene som kommer, sier Andreasen.


Årets læremestere


I år får festivalen besøk av Sister Morningstar, jordmor og yogainstruktør fra USA.

– I tillegg kan deltakerne oppleve Tor Arne Hove i et vakkert Gongbad, Ingebjørg Vesaas skal ta oss med inn i pustens verden og Camilla Augusta Hallan vil la barn og unge få utforske kunst og yoga. Nytt i år er at vi o også har et festivalmarked og kafé som blir festivalens base og samlingspunkt, sier hun.

Blant fjorårets instruktører deltok blant andre Henriette Lien, skuespiller, programleder og yogainstruktør, samt flere kjente navn fra yogamiljøet i Norge som Karina Eline Kibsgård, Daniel Gjerde og Veslemøy Thørud.


Nytt i fjor


Midsummer Yoga Festival startet som en spire for to år siden, like etter oppstarten av Pulsen på Tofte.

I fjor var første gang festivalen ble arrangert.

– Jeg så den enorme nytteverdien yoga hadde for behandling av smerter og rehabilitering etter skader, sier Andreasen.

Midsummer Yoga


  • 23.-25. juni 2017
  • Arrangeres for 2. gang

Holdes på tre steder:

  • Lageret, Ø. Strandvei 52, Tofte
  • Pulsen, V. Strandvei 5, Tofte
  • Villa Malla, Stranda 3, Filtvet


Les også:Artikkeltags