Politiloggen inneholder promillekjøring og trusler

HEKTISK: Politiet har hatt nok å gjøre på Hurumhalvøya denne helgen.

HEKTISK: Politiet har hatt nok å gjøre på Hurumhalvøya denne helgen.

Artikkelen er over 2 år gammel

En truende mann på Rortunet, rådyrpåkjørsler og alkoholpåvirket sjåfør er noe av det politiet har på sin logg etter helgen.

DEL

I løpet av helgen er to rådyr funnet påkjørt og døde i Hurum. Den ene ble funnet i langs Storsandveien, mens den andre ble funnet død på Filtvet. Ifølge politiet skal en hytteeier på Filtvet også ha funnet et dødt rådyr på hyttetrappa.

Les også: Fikk tips om «vinglebil» – fører blåste 1,7 i promille

Truet

Lørdag ble også to ni år gamle gutter meldt savnet fra et skogsområde i Røyken. Guttene skal ha vært på tur med fedrene sine på ROS-hytta, men gikk ut før fedrene og valgte en annen vei enn det som var planlagt. Guttene, som er fra Asker, ble funnet i god behold samme dag.

Les også: – Det er ikke bare «kødd»

Promille

Fredag klokken 18.20 fikk politiet melding om en voksen mann som var ufin og truende mot flere kunder inne på Kiwi på Rortunet i Slemmestad. Det er uklart hva truslene innebar.

– Det er vekter på stedet som jobber med å hente ut overvåkningsbilder fra hendelsen. Forholdet kan bli anmeldt, sier lensmann Sigrid Andreassen.

Politiet stoppet også lørdag ettermiddag en mann i 50-årene i Hurum. Mannen hadde en promille over et som er lovlig, og blir nå fulgt opp av politiet.

Artikkeltags