Kommentar Hurum kirke

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

DEBATT: I et innlegg i RHA 31. Januar 2019 om «Gamle Hurum kirke – hva skjer?» ordlegger Christian Størmer seg på en slik måte at det kan gi inntrykk av at han uttaler seg på vegne av Hurum kirkes venner. Det gjør han ikke.

Størmer er medlem i Hurum kirkes venner, og tidligere formann, men han kan ikke lenger påberope seg å bruke «vi» når han kommer med sine uttalelser og henstillinger til ordfører og kirkeverge. Han er ikke lenger formann – og de synspunktene og påstandene han bringer til torgs er ikke noe dagens Hurum kirkes venner stiller seg bak.

Ny formann

Hurum kirkes venner fikk i april 2018 en ny formann og nytt styre. Vi ønsker å ha en langt mer konstruktiv dialog med kommunal- og kirkelig forvaltning. Vi er selvsagt også opptatt av at Hurum kirke skal bevares på en best mulig måte for kommende generasjoner, men vi mener det må gjøres på en langt mer konstruktiv måte enn vi har sett de siste årene.

Derfor finner vi det riktig å si fra om at dette innlegget i RHA 29. januar ikke er representativt for det synet Hurum kirkes venner står for.

- Vi får ikke innsikt i kirkens økonomi

Denne gjengen stiller opp hver eneste vår 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken