Dette er første gangen RHA gjennomfører en slik direktesending. Vi har journalister ute på en rekke steder hvor det skjer forskjellige ting. Disse vil komme inn på direkten og rapportere om stemningen og om hva som skjer.

Eirik Thorgersen er programleder og skal lose oss gjennom sendingen. RHA-redaksjonen har laget en rekke innslag på forhånd, blant annet fra skolene i kommunen, som vil bli vist gjennom programmet.

Du kan bidra

Thorgersen kommer også til å ta oss innom en sending fra Romerikes Blad fra Eidsvoll-bygningen hvor nasjonaldagen markeres på verdig vis.

Du kan også bidra med innslag om du vil, send videohilsen til oss på e-post til redaksjonen@rha.no, så tar vi det med i sendingen.

Det er en stor båtkortesje i Oslofjorden hvor reporter Linn Krogh Hansen deltar. Hun kommer inn direkte flere ganger i løpet av sendingen. Journalist Thoms Rud er på rundreise i Asker og har meldt sin ankomst i direktesendingen et par ganger, mens journalist Henning Jønholdt skal følge en stor bilkortesje midt på dagen.

I tillegg satser vi på å få en hilsen fra ordfører Lene Conradi på direkten.

Følg med på sendingen fra klokken 11.00 – og du kan også se den i etterkant.