– Vi inviterer alle danseglade ungdommer til dansebattle, jamming, god musikk og en kveld fylt med bevegelse, musikk og gode venner, sier Justyna Lichacy og District Style-crewet.

District Style og deres instruktør Justyna Lichacy er arrangøren av GrooveOff, og er et hiphopcrew med dedikerte dansere i alder 15–20 år. De er en del av talentprogrammet til Dansesonen.

Siden starten i 2015 har de vært aktive i nærmiljøet, og de har som mål å øke kulturtilbudet og aktivitetsnivået for barn og unge i Asker.

Bra for kropp og sjel

– Dette mener vi er en sosial aktivitet som har betydning for barn og unges psykiske helse og øker selvbilde, egen mestring, sosial tilpasning og trivsel, sier Justyna, som også understreke at de alle brenner for dansen og vet personlig hvor mye dans kan gi dem, både sosialt og psykisk i form av ren danseglede.

En skikkelig dansebattle innebærer også pengepremier og GrooveOff premierer vinnerne stort.

10 000 kroner til beste showcase, 3 000 kroner til beste hipp hop duett i åpen klasse, og 1 000 kroner for beste hipp hop duett rookie-klasse.

Det blir tre profesjonelle dommere som skal bedømme konkurransen. Alle dommerne er profilerte dansere med erfaring fra dansemiljøet.

Mest dans

GrooveOff er et rusfritt event med dans i hovedfokus.

– Det er gratis inngang for de som bruker bizzyappen, og konkurransen er støttet av Bizzy, Asker kommune og Sekkefabrikken kulturhus, tipser Lillian Støa i Sekkefabrikken, og legger til at det fortsatt er mulig å melde seg på:

Fristen er 15. april. Send e-post til [email protected]