Gå til sidens hovedinnhold

Kaos med parkering på RVGS - Dette er et stort problem for elevene

Artikkelen er over 2 år gammel

MENINGER: Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er nå store problemer med parkeringen på røyken videregående skole. De har nylig bygd om parkeringen, men vi har for lite plass. I hele vinter har det vært problemer med parkeringen fordi det ikke er nok plasser. Det er nå en enorm snøhaug på bunn av parkeringsplassen som sikkert tar opp 10-15 plasser. Denne haugen har bare blitt større å større på grunn av at kommunen nekter og betale for at snøen skal bli fjernet. Vi har fått beskjed om at det ikke er sikkert at bussen kjører til skolen hver dag, men kan stoppe på rådhuset. 

Dette er et stort problem for elevene; skolen sier at vi skal ta buss til skolen, men bussene er stapp fulle med 10-20 elever som står på bussen hver dag. Dette har vært et problem siden jeg startet i 8. klasse og det er fortsatt et problem nå når jeg går andre år på videregående. Likevel påstår skolen at flere elever skal ta buss, men de sier de ikke kan sette opp flere busser.

Det er en ekstra parkeringsplass nedenfor lærerparkeringen, men det er en annen grunneier, så vi får ikke lov å parkere her, og skolen har i dag annonsert til elevene at de ikke har noen planer om å leie denne plassen eller gjøre noen endringer på parkeringsplassen. 

Kommentarer til denne saken