Nå er det cirka fire måneder siden jeg - 82 år gammel - søkte kommunen om hjelp til å gjøre rent hjemme fordi jeg ikke klarer det selv lenger. Det skulle egentlig bare videreføres fra hjelpen jeg hadde på min tidligere bopel.

Svaret jeg fikk var at de skulle behandle saken innen seks til 12 uker! Etter fire uker fant jeg på å purre, og da kom det en hyggelig dame temmelig omgående. Vi ble enige om hvor mye jeg trengte hjelp til, og så skulle hun umiddelbart legge inn en "søknad".

Etter ytterligere noen uker ble jeg innvilget 1 - en - time per måned! Dette var midt i september. Har det kommet noen? Å nei. Prøver man å ringe, er "vedkommende" ikke til stede, men etter et par sms-purringer, så fikk jeg til svar at saken skulle sjekkes opp.

For 14 dager siden fikk jeg omsider en telefon om at de kunne komme klokka 08.30 om morgenen kommende tirsdag (altså for halvannen uke siden). Nei tenk - jeg er for dårlig til å ta imot folk så tidlig! Så da måtte hun nok legge kabalen sin på nytt.

Jeg har faktisk sendt klage til Asker kommune, men de finner ikke ut hverken hvem jeg er eller hva det dreier seg om. Og noen hjelp har jeg ikke fått.

Å behandle folk på den måten går virkelig ikke an! Det er sånn at man spør seg om det er kommunen som skal serve innbyggerne, eller er det omvendt - at vi skal serve kommunen?

Jeg har omsider skjønt at det er vi som har å serve det offentlige.

Bli med i debatten her: Ditt innlegg eller se hva andre mener om ulike temaer her: Debatt