Store styrker lette etter biltyver som krasjet bil – fryktet alvorlige skader

Blodspor i bilen gjorde at politiet satte inn store ressurser inn i jakten på to biltyver som vraket en bil på Tofte tirsdag morgen.

DEL

(Drammens Tidende) HURUM: Politiet fikk melding klokken 05.02 om at en bil hadde kjørt ut av veien og inn i en fjellvegg i Vestre Strandvei. Politiet rykket ut og fant bilen, men bilføreren var ikke å se. Politiet satte da i gang leting etter vedkommende. Klokken 07.45 meldte politiet at bilen var stjålet, og at politiet leter etter to personer i bilen.

Politiet hadde store styrker i området, med fem patruljer, inkludert to hundepatruljer fra Oslo. En periode var også politihelikopteret med i letingen.

Klokken 08.45 sa politiets operasjonsleder André Kråkenes til Drammens Tidende at de fryktet at biltyvene lå ute i terrenget med skader som burde fått behandling.

– Det er hovedgrunnen til at vi bruker en del tid på dette.

Kråkenes opplyste videre at begge airbagene foran i bilen var utløst, og at det var blodspor i bilen.

– Det ser ikke ut til at biltyvene har brukt bilbelte, og vi frykter at de har alvorlige skader, sa Kråkenes.

Politiet søkte i området Sagenedalen, der det ifølge Kråkenes er mye skog og ganske kupert terreng.

– Det kan jo også hende at tyvene har klart å skaffe seg alternativ transport ut fra området. Da stopper sporene her på Tofte, sa Kråkenes, som også ber om hjelp fra publikum som kan ha informasjon av interesse.

Publikum kan kontakte politiet på telefon 02800.

Klokken 09.38 melder politiet at det aktive søket i terrenget rundt ulykkesstedet er avsluttet, uten at noen personer er funnet.

Ulykkesbilen er fjernet fra veien, og normal trafikk gjenopprettet.

Foto:


 

 

Artikkeltags