Varaordfører Monica Vee Bratlie står på tredjeplass som ved forrige valg, mens Line Johansen fra Filtvet er på 8. plass og Marcus R. Nafstad fra Sætre står på 10. plass. Han representere den yngre garde i partiet.

I tillegg er Aud Wullum fra Sætre nummer 17, Anders Hagen fra Klokkarstua nummer 22, Sveinung Tornås fra Tofte nummer 29, Rolf Vidar Grønvoll Aaen fra Holmsbu på 31-plass, Roy Tørre fra Sætre på 33. plass, Lasse Nordlie fra Sætre på 39. plass og Rolf Patrik Hjertkvist fra Filtvet på 47. plass på listen som består av i alt 55 navn. Det skriver Asker Høyre i en pressemelding.

Et lag fra hele halvøya

– Dette laget representerer en fin miks av alder, ulike erfaringer og bakgrunn fra hele den sydlige delen av halvøya, sier Monica Vee Bratlie.

Hun retter samtidig en stor takk til nominasjonskomiteen og nominasjonsmøtet som gav tilslutning til at gamle Hurum er sikret tre plasser i det nye kommunestyret.

– Dette er en anerkjennelse som viser at Asker Høyre er opptatt av hele kommunen sier Bratlie.

I tillegg til Bratlie er det kun Heidi Sorknes som i dag representerer gamle Hurum i Kommunestyret.

Opptatt av lokale saker

Gode kollektivløsninger og videreutvikling av tettstedene blir viktige saker for Høyre i neste periode.

– Jeg ønsker å bidra til at Asker fortsetter det gode arbeidet som er påbegynt i den nye kommunen, sier Line Johansen fra Filtvet.

Med seg i det nye kommunestyret får hun Marcus Nafstad, som for tiden tjenestegjør i Jarfjord Jegerkompani i Finnmark.

20-åringen fra Sætre gleder seg til å være med å utforme politikk og samfunnet.

– Jeg har stor interesse for politikk, og det var veldig overveldende og en utrolig følelse å bli nominert på sikker plass, sier Nafstad.

– Nå skal vi bruke vinteren til å utforme en politikk som vil bidra til å videreutvikle alle de flotte tettstedene på halvøya til gode og bærekraftige lokalsamfunn, og med disse kandidatene på laget gleder jeg meg til å gå i gang med dette arbeidet, avslutter varaordfører Bratlie.