ROS sine håndballherrer ligger på 5. plassen, mens Nordstrand innehar 4. plassen i avdeling 1 av håndballens 2. divisjon. Spiller Håkon Økern tror det kommer til å bli tøft.

– Nordstrand har samlet sammen mange som vil satse, og de vil opp. De har foreløpig kun tapt to kamper mot OSI og Våleenga som også har gode lag.

Trener Arne Borch mener at det er et godt lag som kommer på besøk, og trekker blant annet fram at Nordstrand har en tidligere eliteseriespiller fra Drammen håndball herrer på laget (Johannes Hippe). For resten av sesongen mener Borch laget bør ha et mål om å holde seg der de er nå på tabellen.

Se kampen her fra klokken 20.00:

ROS møter Nordstrand i herrenes 2. divisjon avdeling 1 i ROS Arena i kveld klokken 20.00.

– Vi snakker om å være blant de fem beste. Vi oppjusterte målet, for det å holde seg i divisjonen ble for defensivt når vi fikk den starten vi fikk. Å bli blant de fem beste er noe som krever noe av deg, siden det er en del lag som er gode.

– Må gi alt

Økern gir på ingen måte opp før kampen har startet, men realistisk sett tror han det blir Nordstrand-seier.

– Vi må innse at de er bedre enn oss åtte av ti ganger. Får håpe at dagen i dag er én av de to gangen de ikke er det. Det er ikke vits å gå halvveis ut på banen i dag. Vi må gi absolutt alt og litt til, fortsetter Økern.

Halvveis ut i sesongen gir Økern godkjent til ROS i sin første sesong i 2. divisjon.

– Hvis vi hadde sett på tabellen før sesongen og sett hvor vi lå nå kunne vi vært fornøyd. Vi ligger på en 5. plass. Jeg vil likevel si at sånn som det har utviklet seg og sånn som vi har spilt er det noen uavgjortkamper vi burde klart å vinne, sier han.

– Skal være fornøyd med 5. plass

Lagets realistiske mål før sesongen var å holde plassen i 2. divisjon. Det mener Økern nå er innenfor rekkevidde.

Les også: Delte ut fem millioner kroner: – Vi håper dette motiverer til å fortsette

– Sånn som det blir nå ser det ut som lagene i bånn sliter litt. Målet om å holde plassen har vi klart. Ligger på en 5. plass. Jeg kan nesten påstå å si at vi kommer til å være fornøyde om vi holder den plassen ut og kanskje klatrer én eller to plasser opp. Totalt sett skal vi være fornøyde med å beholde 5.-plassen i opprykkssesongen, sier han.

Kampen mellom ROS og Nordstrand starter klokken 20.00 i ROS Arena.