Bensinstasjonen i Slemmestad er nærmest en institusjon for folk som har bodd på stedet noen tiår, for ikke å si generasjoner. Fortsatt er det noen som glemmer seg og kaller Circle K-stasjonen for «BP’n» eller «Statoil’n»! Uansett navn - her har vi alltid fått service langt utover det vanlige! Den er mer enn et sted å fylle bensin eller diesel. Her møtes vi alltid av imøtekommende betjening. Her har mange ungdommer fått sin første arbeidstrening. Tenåringer har fått grunnleggende kunnskaper om hvordan arbeidslivet fungerer og viktige erfaringer om hvordan de skal møte mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Stasjonen er også en viktig møteplass for å slå av en prat i forbifarten med andre i nærmiljøet. Om noen år er dette kanskje historie.

Les også: Dårskapens prosjekt

«Gribbene kommer!». Dette var kommentaren fra en gammel Vollenmann da parkometervaktene kom til Vollen for noen år siden. Noen av oss undres om det er dette som også skjer her!

4. april skal veien diskuteres og få et vedtak i kommunestyret. Da håper jeg inderlig at politikerne har satt seg grundig inn i saken så den får et annet utfall!

Les også: