Før helgen la vi ut en ny bildequiz der vi hadde hentet fram fem arkivbilder. På hvert av dem skulle vi fram til hvilket sted som var avbildet.

Svært mange sendte inn sine svar til konkurransen denne gangen. Noen hadde navngitt de fleste stedene rett, men ikke alle. Men det var også mange som gjettet riktig på alle fem bildene.

Blant de som hadde alle rett denne gangen var en jente fra Åros, som ikke ønsker navnet sitt på trykk. Åros-jenta stikker dermed av med en gjev premie: En fin og praktisk RHA-ryggsekk som egner seg like godt til å frakte Kvikk Lunsj og kakao i skiløypa som til å ta med laptopen på jobb.

Les også: Yr meldte «litt» regn da Conradi reiste på ferie til Mauritius: – Alle har fått portforbud nå

Hvis du ikke rakk å få med deg quizen i helgen som var, fortvil ikke: Vi kommer til å legge ut nye bildequizer hver helg framover, hvor du vil få muligheten til å teste lokalkunnskapene - og ikke minst få sjansen til å vinne en tøff premie.

Quizen går ut fredag kveld og er aktiv ut helgen, med svarfrist klokken 20 søndag. Har du svarene, sender du en epost til [email protected] - og legger ved navn og telefonnummer, slik at vi kan kontakte deg dersom du blir trukket ut.

Helgequizen for uke 7 finner du her, og fasiten er som følger:

  1. Tofte
  2. Heggedal
  3. Hyggen
  4. Slemmestad
  5. Vollen