Denne gangen får vi se Wilborn som programleder for RHA LIVE (on tape).

– Jeg fikk spørsmål om å stille opp da Kash King måtte kaste inn håndkle. Når gamle sirkushester lukter sagmugg, er det vanskelig å stå imot. Jeg jobber som lærer på Bjørnegård Skole i Bærum og er kontaktlærer i 10. trinn pluss at jeg er sosiallærer. Det er en fantastisk jobb, og jeg er overlykkelig som lærer, sier Wilborn.

– Men det er fantastisk gøy å lage TV og da jeg fikk spørsmålet om å stille opp for RHA, takket jeg ja. Jeg vet fra før at teamet bak kamerat er proffe og opplegget er gjennomtenkt, så jeg ser for meg at RHA LIVE er noe vi kan utvikle og gjøre mer av framover, sier Wilborn.

Les også: RHA Live kjører «Live on tape»: – Dette må du få med deg

– Fantastisk

Wilborn bor selv i Asker og liker at det er lokalt fokus på opplegget til RHA Live.

– At etablerte stjerner som både Anita Hegerland og Endre Gryting kan stå på scenen sammen med lokale, unge artister er fantastisk, synes den gamle TV-profilen.

– Det er spesielt morsomt at spennet er fra 12 år gamle Sirius (Aas Skålevik) til Anita som har jubileum i år. det synes jeg er veldig fint. Jeg vet vi kan forvente oss et stort spenn i sjangere på lørdag!

Han lover at han sammen med Eirik Thorgersen skal forsøke etter beste evne å binde sendingen sammen.

– Vi kommer til å intervjue alle artistene utover i sendingen for å bli litt kjent med de utenom musikken. Vi gleder oss til RHA LIVE. Dermed er det bare å logge seg inn på RHA.no klokken 20:00 lørdag for å se sier Wilborn.

Er du ikke abonnent, kan du prøve rha.no i fem uker kun for fem kroner – da får du me deg konserten på lørdag. Klikk her.