Heller ikke e-avisa vil være tilgjengelig torsdag. Grunnen er at flere av Amedias sentrale datasystemer ble satt ut av drift etter et dataangrep natt til tirsdag 28. desember. Dette betyr at ingen av Amedias aviser kom ut i papirutgave på onsdag.

- Nå jobbes det på spreng i konsernet med å etablere alternative løsninger, slik at vi kan få gitt ut avis i romjulen, sier ansvarlig redaktør Svein Ove Isaksen i RHA. Han beklager at det ikke blir noen papiravis i morgen.

Tilgang på digitalt innhold

Nettutgaven (rha.no) vil fremdeles fungere som normalt. Den er tilgjengelig for alle abonnenter. Man vil derfor ha tilgang på nyheter til tross for at det ikke kommer papiravis/e-avis.

– Vi oppfordrer alle lesere til å bruke rha.no som kanal for nyheter og historier. Alle papirabonnenter har tilgang på innholdet vi publiserer digitalt, opplyser Isaksen.

Samtidig jobbes det med løsninger som får papiravisa opp igjen.

– I skrivende stund ser det i hvert fall ut til at vi skal kunne få ut en papirutgave på fredag, men vi vet ikke om den blir fullgod. Det kan bli en noe redusert utgave sammenlignet med hva vi hadde planlagt. Det avhenger av hvordan reserveløsningene våre fungerer, sier redaktør Isaksen.

Slik aktiverer du abonnementet ditt

Er det lenge siden du har logget inn på rha.no? Her finner du svar på de oftest stilte spørsmålene om innlogging, passord og tilgang.

Dersom du har abonnement på papiravisa, går du inn på registreringssiden til RHA og lager en AiD-bruker. Her følger du instruksjonene for registrering, og får deretter tilgang til alt digitalt innhold.