"Enkilde"-oppslag igjen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MENINGER: Røyken og Hurums Avis refererer på nett 13. februar fra formannskapet kvelden før. Som RHA selv poengterer i artikkelen var de ikke tilstede selv, men omtaler likevel "(...) en omforent tilbakemelding fra alle partier (...)”basert på sitater fra kun ett av formannskapets ni medlemmer.

Diskusjonen som det blir sitert fra var basert på spørsmål fra flere av formannskapets medlemmer etter sakslisten og gjennomføringen av et felles kommunestyremøte for Asker, Røyken og Hurum 5. februar. Og hvor flere av formannskapets medlemmer gav uttrykk for at slike møter burde ha en form med mulighet for mer dialog og diskusjon, enn kun å motta informasjon. Men fra en slik diskusjon om forbedringer er det et langt stykke igjen til en form for ”omforent tilbakemelding” med krass kritikk generelt, og en forventning om at fellesnemndas leder spesielt skal ta selvkritikk. Dette er meninger som Fremskrittpartiet, og Rikard Knutsen som gruppeleder, nok står for, men som ikke deles av øvrige medlemmer og partier i formannskapet.


Hadde RHA tatt seg tid til å kontakte noen andre av formannskapets medlemmer ville dette blitt korrigert, men det hadde kanskje ikke avisen tid til?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken