Gå til sidens hovedinnhold

Drømmen om et småbruk lever fortsatt hos mange, men det er ikke alltid like lett å finne den rette kjøperen

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er ikke hver dag det er mulig å skaffe seg et småbruk på hurumlandet, men det er mulig nå. I Holmsbu er det et idyllisk småbruk til salgs for under sju millioner kroner.

For abonnenter

Litt utenfor Holmsbu sentrum, i Skjøttelvikveien i Hurum, er det et mindre småbruk til salgs. Her er arealet på 5,7 mål og prisen er 6 850 000

– Dette er en meget spesiell og spennende eiendom, som skiller seg veldig ut fra andre objekter som ligger ute til salgs nå, sier eiendomsmegler og daglig leder Fredrik Mørch Døviken i DNB Eiendom i Slemmestad.

God standard

– Eiendommen i Holmsbu har i hovedsak en meget god standard, sier Døviken, og legger til at boligen består av to deler, en fra byggeåret 1910 og en fra nyere tid – 2001.

– Eiendommen har stor tomt med flere muligheter, sier Døviken.

Han sier det er god interesse for eiendommen, men at det tar noe tid å finne en kjøper til et slikt objekt.

– Jeg har stor tro på at eiendommen vil bli solgt ganske snart, sier han.

Dette er ingen driveplikt, eller krav til konsesjon på eiendommen.

To til

I Røyken er det for salg et småbruk med stall. Eiendommen ligger idyllisk til inne i skogen i Klementsrudveien. Prisantydning er 7,3 millioner kroner for bygninger og drøyt 30 000 mål tomt.

På Filtvet ligger et enda mer idyllisk småbruk. Det var lagt ut for salg til en antydning på 6 750 000 kroner. Da følger det med låve med innredet storkjøkken og selskapslokale, og et areal på 179 000 kvadratmeter.

Eikfarmen har ligget ute til salgs siden i mai, men er nå solgt.

Kommentarer til denne saken