Gå til sidens hovedinnhold

Dette er artistene som skal opptre på RHA Live lørdag

Artikkelen er over 1 år gammel

Artistlisten er klar. Og lørdag er det klart for RHA Live, fire timer med direkteoverføring av musikk i ulike sjangre fra Teglen på Spikkestad.

RHA har fått god respons fra lokale artister og noen, litt mer kjente artister, og nå er artistlisten for lørdagens maratonkonsert så å si klar.

- Vi har en liste med åtte artister klar, men vi kommer med ytterligere to artister mot slutten av uka, sier produsent Andre Hjorteseth i RHA.

Sendingen starter klokken 16.00 lørdag 2. mai og varer til klokken 20.00. Det er satt opp en intim scene på Teglen kirke- og kultursenter. Her kommer artister på rekke og rad og skal underholde RHA-leserne i fire timer. Konserten kan også ses i opptak i etterkant.

Konserten er et tilbud til RHAs abonnenter. Er du ikke abonnent, kan du prøve i fem uker for fem kroner her, så får du med deg konserten du også.

Les også: Maratonsending på rha.no: – Fire timer med lokale artister i «RHA Live»

Variert liste

Følgende lokale artister er bekreftet førstkommende lørdag og spiller mellom klokken 16.00 og 20.00:

  • Sofie Rose
  • Endre Gryting
  • Iselin Leine
  • Robert Rustad Amundsen
  • Alexander Flåten Sky
  • Sarah Buljo
  • Sirius Aas Skålevik
  • Robert Walmann
  • Anita Hegerland

Tilbake på TV

Det er i planleggingen blitt noen endringer i programmet. Det så lenge ut til at profilerte Kash King fra NRK skulle ta jobben med å lede det hele, men han har dessverre måttet kaste inn håndkleet.

Men produsent Andre Hjorteseth har skaffet en fullgod erstatter til å være programleder for RHA Live:

– Rutinerte og ekstremt dyktige Frithjof Wilborn tar jobben som programleder under sendingen. Wilborn er jo kjent fra «Vil du bli millionær» (Tv2), «Hvem kan slå Ylvis» (TVNorge) og «Skaperen» (Tv2), og han tok jobben på strak arm da forespørselen kom fra RHA, sier han.

Gleder seg

Anita Hegerland, som nå bor på Nærsnes, blir en av hovedattraksjonene på RHA Live. Hun har vært svært aktiv den siste tiden og blant annet deltatt i flere TV-programmer. I TV2-serien Farmen kjendis ble hun en populær deltaker.

Til RHA sier hun at hun gleder seg til lørdag og til å opptre live for RHAs abonnenter.

Les også: Røykenbadet har startet gjenåpningen: – Vi venter på svar fra myndighetene for åpning av treningssenteret

Kommentarer til denne saken