↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

22 10 50 00

Besøksadresse

Parkveien 57
0256 OSLO
  1. Beskrivelse

Hjem for folk flest
Aevi Eiendom kjøper, selger og utvikler eiendommer i Norge. Våre boligprosjekter ligger i randsonen til Oslo, innen en time reise inn til byen. Her er tomteprisen vesentlig lavere enn i hovedstaden. Dette er et godt grunnlag for å bygge boliger til et overkommelig prisnivå.

Aevi sine prosjekter
Løken, i Aurskog-Høland, er visjonen å utvikle og ferdigstille 2 og 4-mannsboliger preget av trygge og rolige omgivelser i et godt nabolag. I et tettsted er det mye plass å ta, og gode muligheter for familier å bosette seg. Prosjektet bygges ut i 3 trinn og når alle er sluttført vi det være oppført om lag 100 boenheter.

Vestfossen som ligger i Øve Eiker kommune der tomtestørrelsen ligger på ca 25 000 m2 og antall boliger ligger på rundt 35 stykk. Området ligger landlig til og er i nær tilknytning til Oslo, Hokksund og Kongsberg. Området opplever en styrket vekst i både innbyggere og næringsliv. I tett samarbeid med Øvre Eiker kommune har vi jobbet med med regulering av tomteområdet og er nå i sluttfasen av detaljreguleringen.

Maura ligger i Nannestad kommune og der oppfører vi 4 boliger på en tomt på 1800 m2. Stedet har kort avstand til Oslo Lufthavn Gardemoen og til Oslo og Hamar. Her er det masse plass og ideelle forhold for deg som liker å ha naturen som lekearena. Prosjektet på Maura er bygget med et grønnere fokus og derfor merket med selskapets eget grønne merke. Boligene blir levert nøkkelferdig med alle fasilitetene en familie trenger.

I Kirkegata som ligger i Drammen sentrum skal det oppføres 14 leiligheter. Prosjektets navn er «Tårnbygget», hvor denne flotte og historiske bygningen skal restaureres og bli til funksjonelle leiligheter som ligger sentralt for det aller meste Drammen har å by på, tett inntil Bragernes torg. Her har Aevi et godt samarbeid med Barlindhaug hvor selskapet eier 40 prosent av dette prosjektet.

På Fjell som også ligger i Drammen kommune er tomtestørrelsen på 9. 000 m2 og antall boliger ligger mellom 20-40 enheter. Stedet har god utsikt over fjorden og har både skole, butikker og barnehager i nærheten som gjør stedet sentrumsnært og innbydende. Det arbeides med å utvikle gode løsninger for adkomst til tomten og se på utnyttelse av arealet til prisgunstige leiligheter i 4 mannsboliger som enten skal komme for salg eller utleie.

Mysen som ligger i Eidsberg som har antatt boliger på ca 70 og tomtestørrelse på 55. 000 m2. På eiendommen er det lagt klare planer for en blanding av 2 og 4 mannsboliger, samt eneboliger og rekkehus med hage for å skape et trivelig utemiljø. Selve stedet vokste i sin tid rundt en jernbanestasjon som gjør stedet til et kommunikasjonssentrum for indre Østfold.

På Øvre Nygård i Nittedal kommune har vi ferdigstilt en tomannsbolig som overtas av kjøperne 15 mai 2021. Boligen er oppført av ABChus, og har kort vei til både Gjøvikbanen og Riksvei 4, med kun 25 minutters kjøring til Oslo semtrum.

På Åros, som ligger i Asker kommune, er tomtestørrelsen 24 200 m2 og det skal bygges 43 boliger. Åros ligger fint til ved sjøen og er et åpent og naturlig landskap å by på. Tomten er ferdig regulert og det planlegges både bygge- og salgsstart i løpet av 2021

Aevi Eiendom tilbyr blant annet:

  • Mulighet for 8% rente på sparekapital gjennom folkefinansiering
  • Investering i egen bolig
  • Innsikt i investering og eiendomsmarked


Sosiale profiler:
Linkedin Facebook Pinterest