↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Søk om lån uten sikkerhet fra mange norske banker

Få hjelp til å skaffe billig lån fra over 30 norske banker på nett. Vi har oversikten du trenger, også om du vil bruke en låneformidler. 

 

Om nettsiden Forbrukslån.no

Vår anbudstjeneste er enkel og informativ å bruke. Oversikten over lånetilbudene holdes oppdatert, med fokus på banker som gir de beste tilbudene. Du finner også mye nyttig informasjon i våre omtaler av bankene og produktene deres, låneguider, og i lettleste artikler om privatøkonomi. 

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,81%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 13.965. Total: 113.965. Løpetid 1-5 år. Maks. eff rente 35,01%.       

 

Låne penger til laveste rente

Et forbrukslån kan bli både billig og dyrt. Den viktigste faktoren er å skaffe mange tilbud slik at bankene konkurrerer om å få deg som lånekunde. Lånesummen har også betydning. Store lån har gjennomgående lavere renter enn små lån  

 

Det er mange finansieringsselskap som tilbyr mikrolån på dagen i Norge, men noen av de er betydelig dyrere enn andre. Les hvordan du bør gå frem for å finne det rimeligste alternativet.

 

Søknaden kan sendes på minuttet:

  1. Du bruker neppe mer enn 1 minutt på å fylle ut søknadsskjema.
  2. Vent på svar fra alle bankene som konkurrerer om deg.
  3. Du mottar tilbudene innen 24 timer.
  4. Velg det billigste forbrukslånet.


Mer enn bare forbrukslån

Majoriteten av bankene du finner i vår oversikt tilbyr utelukkende lån uten sikkerhet. Noen kan ha særegne betingelser som går på tilbakebetalingen, men i prinsipp er lånene de samme. Det stilles ikke krav om sikkerhet, pengene brukes fritt, og du velger selv nedbetalingstid inntil 5 år. Vi har i tillegg oversikt over banker som tilbyr lån med betalingsanmerkning hvor det også kreves pantesikkerhet.