↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Vi hjelper deg med å finne billig forbrukslån

På våre nettsider finner du en oversikt over mer enn 30 lånetilbydere. Enten du skal refinansiere gjeld eller leter etter studentlån, seniorlån eller lån uten sikkerhet, så finner du det på nettsiden vår.

 

Få et bra tilbud  

Vi kan hjelpe deg med å få best mulig tilbud på lån med eller uten sikkerhet, uansett hvor du bor i Norge. Billigeforbrukslån.no har utfyllende informasjon fra alle typer banker i hele landet. På våre nettsider kan du dermed lett sammenligne tilbud, og finne det beste lånet.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,70%, 100.000 o/5 år, etabl.geb. 1000, kostnad 35.858. Totalt: 135.858.

 

Forbrukslån til ulike formål

Det varierer mye hva man trenger forbrukslån til. Noen ganger kan det lønne seg å bruke det til refinansiering, andre ganger kan det bidra til å oppfylle en drøm. Hvis du for eksempel har funnet drømmehytta, men trenger mer kapital, kan det være en løsning. Da er det samtidig viktig å se hva den totale kostnaden vil bli, og sette opp en fornuftig betalingsplan. Du kan lese mer om hyttelån uten egenkapital her.

 

Slik får du lånetilbud:

  1. Gå til lånekalkulatoren på vår nettside. Der fører du opp ønsket lånebeløp samt nedbetalingstid
  2. Du bør søke hos flere banker samtidig slik at du får mange tilbud
  3. Bankene kontakter deg med tilbud, og så velger du det beste
  4. Pengene kommer raskt inn på din konto

Raske lån

Siden usikrede forbrukslån ikke må avvente vurdering av sikkerhet, kan de gis raskt. Du får vanligvis svar på få minutter, og penger inn på konto i løpet av dagen. Blant annet gis sms-lån svært raskt.

 

Nedbetaling

Uansett hvilket lån du går for så er det viktig å sette opp en god plan for nedbetaling. Det får du også hjelp til i vår lånekalkulator. Der ser du hvor mye hvert lån koster per måned.