↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

32 24 25 40

Besøksadresse

Industrigata 17
3414 LIERSTRANDA
  1. Beskrivelse

VELKOMMEN TIL JH INTERIØR
 
Skreddersydd interiør

JH Interiør startet med en idé om å lage interiør og innredningsløsninger for kvalitetsbevisste kunder som ikke finner det de leter etter i standardmoduler og vanlig hyllevare. Mye er skjedd siden Jonny Horgen produserte sin første spesialdesignede hylle i en garasje i Vestfossen i 1998. Med egne drømmer om å skape en anerkjent bedrift i et krevende marked, fikk Jonny Horgen raskt med seg flere dyktige håndverkere og medarbeidere som har bidratt til at JH Interiør i dag er ledende leverandør av spesialtilpassede interiørløsninger. Vi er stolte over at andre feinschmeckere ser til våre løsninger både når det gjelder design, materialvalg og godt håndverk.
 
I dag har JH Interiør flere dyktige og engasjerte interiørdesignere, som strekker seg ekstra langt for å kunne levere ubetinget skreddersøm til kunder som ønsker å gå sine egne veier. Våre interiør- og innredningsløsninger produseres av våre egne snekkere i Lier og i Valmiera i Latvia. Alle setter de samme høye kravene til detaljene som skiller skreddersøm fra standardløsninger. For vi lager skreddersydd innredning med personlig særpreg og håndverk på sitt beste.

Våre kunder er privatpersoner, interiørarkitekter, entreprenører og bedrifter. Om det er små eller store prosjekter, så hjelper vi deg med å realisere din drøm og ditt uttrykk.

Våre møbler er tidløse de er lagd til deg for å nytes og brukes år etter år.