Gå til sidens hovedinnhold

Kyststi og strandsone

røykenkysten

Artikkelen er over 5 år gammel

Det er mange år siden nå, at vi hadde en flott sammenhengende Kyststi mellom Nærsnes og Slemmestad. Det tok dessverre slutt. Grunneiere langs veien ville ikke lenger tillate Kyststien på sine eiendommer.

I forrige periode vedtok Kommunestyret enstemmig å finne en løsning for å gjenåpne Kyststien på veien forbi Grundvik mellom Nærsnes og Slemmestad. Det er ennå ikke realisert. Hvorfor?

Er det fordi Høyre med sitt flertall har stemt for tiltaket, men egentlig ikke ønsker å få det gjennomført? I våres fant vi i RHA et leserinnlegg fra ledertrioen i Høyre hvor de sa: «Vi får til det vi vil». Er det slik å forstå at Høyre ikke ønsker å gjenåpne Kyststien forbi Grundvik?

Vi i SV vil arbeide for en sammenhengende Kyststi langs hele Røykenkysten. Vi vil arbeide for å sikre allmennheten lovlig ferdsel og at de mange ulovlige stengsler i strandsonen fjernes.

Kommunens befolkning vokser, da trenger vi større tilgjengelighet til strandsonen. Vi vil følge statlig retningslinjer for byggeforbud i strandsonen til glede for dagens og framtidas innbyggere!

Karin Buberg

2. kandidat Røyken SV

Kommentarer til denne saken