Slemmestad sentrum; pendlerparkering og sykkelhotel

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

DEBATT: Det er synd at denne (bilde) pendlerparkeringen i Slemmestad ikkje er i bruk, men det er ikkje så rart for denne parkeringsplassen som er planlagt gjennom fleire år er jo ikkje opparbeida! Bare dette fine skiltet på pumpehuset er i orden og syner vegen til den tiltenkte pendlerparkeringen.

Trappa står der - ubrukt

Kommunen fekk i sin tid tilskudd frå fylkeskommunen kr. 300 000  til bygging av trappa til/fra denne planlagte parkeringen og trappa står der i all sin prakt, ubrukt.

Kvifor er deler eg desse synspunktene?  

Nå har kommunen ved planutvalget vedtatt å legge sykkelhoteller til strandsonen i Slemmestad. Dette til sjenanse for alle som går og oppholder seg ved sjøen. Ikkje minst gjelder dette beboere på Odden Marina som kommunen glatt overkjører til fordel for utbyggerintresser.

Forslag

Ved å opparbeide pendlerparkeringen som synt på bilete vil det bli god plass til sykkelhotell og lademast på opparbeida parkering ved pumpehuset eller ein av dei andre parkeringsplassene som nå utgjør store deler av sentrum i Slemmestad. Det ville bli ein grei veg for "båtfolket" som har sykkel og skal til hurtigbåten.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags