Frihet til å velge selv

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

DEBATT: Valgfrihet er viktig, både for mitt parti Venstre og for meg.

Les også: Våre ungdommer må kunne velge Frogn videregående skole

Våre ungdommer skal kunne velge å gå på Frogn videregående skole på den andre siden av Oslofjorden OG få skoleskyss dit. Det er i dag lov til å søke om å få studieplass på Frogn vgs. – dersom de har ledig kapasitet.

Det blir forsøksordning

Frogn vgs. har spennende utdanningsprogrammer som idrett, teknologi og forskning, business, friluftsliv. Skolen har yrkesfag med spesialtilpassede opplegg.

Som et ledd i en forsøksordning, blir det skolestart kl. 9.00 på Frogn vgs. i kommende skoleår.

Les også: Velge Frogn vgs?

I Formannskapet i Hurum sist uke ble framtidige transportutfordringer diskutert. Mitt forslag om en bussrute gjennom tunnelen fikk stor tilslutning. Buss direkte inn til Oslo sentrum er et godt alternativ for dem som pendler.

Gjør krav på bussforbindelse

Jeg utfordrer Hurums innbyggere til å engasjere seg og kreve en bussforbindelse gjennom Oslofjordtunnelen.

Når det gjelder Røyken videregående skole, så har det vært flere tilfeller der elever ikke har fått den undervisningen de har krav på. Venstre har aldri vært redd for valgfrihet. Vi mener at konkurranse virker skjerpende.

Søknadsfrist for videregående utdanning er 1. mars. Jeg oppfordrer alle som har lyst til å gå på Frogn videregående skole om å søke og slik synliggjøre ønsket om valgfrihet. I fjor hadde de ledige plasser.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags