Sætre – endelig blir det fint!

Av
DEL

DEBATT - SÆTRE:Først vil jeg starte med at jeg i starten var midt mellom negativ og positiv til utbyggingen av Sætre sentrum, men at jeg nå er utelukkende positiv.

Hvilken identitet?

Registrerer at Asle Lien, og andre, mener at Sætre nå mister sin identitet som følge av at utbyggingen nærmer seg slutten og at Conceptors omdiskuterte bygninger snart er innflytningsklare.

Hvilken identitet? Identiteten som «stedet der ingenting fornyes» eller «stedet med alle branntomtene» eller stedet med «båtopplag i hele sentrum»?

Det er sikkert sånn at ting kunne vært gjort annerledes i prosessen. Men å kalle enkeltmennesker (Tom Bratlie i dette tilfellet) for «Fjordbyens Maestro» osv. syns jeg ikke blir noe annet enn flåsete og tegn på lite medmenneskelighet.

Man kritiserer andre for å ha ovenfra- og ned holdning, men å komme med kallenavn på andre mennesker når man selv påberoper seg å være den som sitter med fornuften – det blir bare dumt.

Vi er i ferd med å skape noe nytt

Jeg foreslår derfor at vi aksepterer at tiden hvor sentrum var synonymt med slitent kebabbygg, båtopplag og branntomter i brakk er forbi. Sætre mister ikke sin identitet, vi er i ferd med å skape den. Bystrand, torg, handlegate. Personlig forstår jeg ikke hvordan dette kan bli negativt. 

Så, takk Bratlie og takk Conceptor. Endelig blir det fint!

Konspiratoriske gretne gubber og forbannelser

Det hviler en menneskeskapt forbannelse over Sætre sentrum

Rapport fra kommunestyret

Sætre gård har fått setningsskader 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags