Parkeringsgebyr i Sætre

Parkering: John Arntsen mener det burde være lov til å parkere i to timer ved nærsenteret i Sætre.

Parkering: John Arntsen mener det burde være lov til å parkere i to timer ved nærsenteret i Sætre.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

DEBATT:  En times parkering utenfor nærsenteret i Sætre er et stort problem. For svært mange av oss trofaste kunder av nærsenteret. Hele fire biler var tildelt «jackpot gebyr» fra handelsstanden forleden.

 Alle jeg snakket med mente man burde opprettholde to timers parkering. Hvorfor? Fordi mange av oss som bruker senteret har oppnådd en «voksen alder». Foruten å handle matvarer ønsker mange å besøke apotek og/eller frisør.

Sosialt

Mange bruker også muligheten til å slå av en prat med venner og bekjente som man treffer. Noe galt i det, Arne Hjort? Noe galt i det, handelsstanden i Sætre?

Vi ønsker å være lojale kunder i nærsenteret som ligger i vårt nærmiljø. Vi ønsker å kunne ta en kopp kaffe i den lokale kafeteriaen sammen med ektefelle eller venner.

Vi ønsker også å slippe å få et gebyr på 600 kroner som bellønning for vår lojalitet. Lojaliteten blir «belønnet» med denne straffen fra vår «falske venner». Så sier noen av våre «velbehagere» fra butikksenteret at det bare er å gå til en av butikkene og be om en såkalt avlatslapp! Da får man en «tilleggsstund» til den tidelte timeraten uten å få bot. Hva om vi ønsker å slå av en prat med en gammel venn eller nabo? Slik at vår «tilmålte time» overskrides?

Ikke sosialsenter

Senteret er ikke noe sosialsenter eller møteplass, mener Arne Hjort og våre «kjære venner» i næringsråd og handelsstand. Jeg selv ønsker ikke å krype og/eller tigge for å få næringslivets «avlatsbrev».

Da ønsker jeg heller å finne meg et alternativt kjøpesenter som setter sine kunder øverst på listen. Det samme oppfordrer jeg andre til å gjøre. Når en dårlig kommuneadministrasjon og et lite kreativt næringsliv ikke klarer å løse et parkeringsbehov, bør ikke trofaste kunder belastes.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken