Få kommer med buss til Sætre

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

DEBATT: Parkeringssituasjonen i Sætre og rundt Sætre Nærsenter diskuteres. For det første tror jeg de fleste innser behovet for en regulering for å unngå at parkeringsplassene i sentrum blir oppsamlingssted for biler som ikke brukes så ofte. Én time synes jeg imidlertid er for kort.

Det bør være rom for å legge turen innom apoteket samt ta en prat med naboen over en kopp kaffe på for eksempel Kafé Sol etter dagligvareinnkjøpene.

Skal Sætre sentrum bli attraktivt for morgendagens kunder, må man også ha et positivt syn på privatbilismen. Få kommer til å ta bussen for å handle i Sætre sentrum. Såpass realistisk bør man være.

Se til Drøbak

Nettopp derfor er både kommunen og handelsstanden avhengig av et godt samspill med bilistene. Se til Drøbak, sier jeg. Drøbak er en by jeg selv kjører innom av og til av to vesentlige årsaker: Det finnes mange fine butikker i hyggelig miljø, og det er lett å parkere der.

I to timer står man gratis på for eksempel den store kommunale parkeringsplassen ved Drøbak kirke. Da rekker man både å kjøpe fersk fisk på brygga, se på loppene de selger på torget samt ta seg en kopp kaffe og en croissant før man må kjøre igjen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken