Liers rv 23

Ny runde med Rv 23: I 2015 står det å lese i RHA at utbyggingen av Riksvei 23 Dagslett - Linnes ble vedtatt i Stortinget. Nå blir det ny runde.

Ny runde med Rv 23: I 2015 står det å lese i RHA at utbyggingen av Riksvei 23 Dagslett - Linnes ble vedtatt i Stortinget. Nå blir det ny runde.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

DEBATT:  Liers alternativ er etter min mening håpløst. Det er en dobling av distansen vestover og til Drammen i forhold til alternativ «rett fram».

Les også: Må vente ti nye år på ny riksvei 23

Grønne områder

Hvis det er om å gjøre å slippe ut mest mulig drivhusgasser og annen styggedom fra bilene er det et godt alternativ, hvis ikke; gløm det! Grønne områder har vi nok av både i vårt land som helhet og i Lier. Hele omkampen begynner å bli meningsløs.

Les også: Fire felt fra Verpen til Dagslet fullt mulig

Det viser bare at store riksveiprosjekter bør styres av et overordnet organ (Stortinget), som bestemmer fra til og kostnadsrammer og overlater til profesjonelle og gjennomføre prosjektet uten noen innblanding fra kommunepolitikere. Det er ikke bedre at de ulemper, som et slikt prosjekt må medføre vil gå ut over noe og noen, men det er ikke bedre at det går utover «Hansen enn Olsen».

Lokaldemokratiet har tatt helt av og gjør at det meste av nødvendige prosjekter tar meningsløst lang tid.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags